Večernje edukativne radionice

Edukido ponuda

Večernje edukativne radionice – Edukido večeri su radionice za djecu organizirane u našem centru. Možete bezbrižno uživati u slobodnoj večeri dok mi brinemo za Vaše dijete.

Edukido večernje edukativne radionice su namijenjene djeci od 6 do 12 godina

Trebate li trenutak za sebe u petak ili subotu navečer?

Nudimo vam nezaboravne radionice s LEGO® kockama, tijekom kojih ćemo se brinuti o vašem djetetu gotovo 3 sata! Što čeka djecu tijekom Edukido večeri? Sudionici će moći steći korisno znanje i sjajno se provesti u društvu vršnjaka, a sve to u opuštenoj i kreativnoj atmosferi pogodnoj za učenje. Djeca će uživati ​​u vremenu provedenom uz grickalice, igre i projekcije filmova. 

Kontaktirajte nas za više detalja o večernjim aktivnostima!

“Moje dijete jako voli vikend satove u Edukidu. Ovo vrijeme provedeno s vršnjacima za njega je velika zabava i opuštanje! Ovu edukativnu zabavu za svoju djecu preporučujem svim roditeljima! “.

Vrijeme za pitanja i zaključke

Nakon uvoda u temu instruktor postavlja pitanja. Djeca samostalno (uz podršku instruktora) traže odgovore kroz razmišljanje i eksperimente. Izuzetno je važno da znaju kako ne postoji jedinstveni način dolaska do odgovora i zaključaka! Djeca uče da različiti putevi mogu dovesti do istog rezultata te tako stječu sposobnost efikasnijeg rješavanja složenih problema.

Uvid, interpretacija i prezentacija postignuća

Nakon faze izgradnje i učenja, vrijeme je za zajednička zapažanja i razmišljanja. Nakon nastave, djeca mogu svima prezentirati rezultate svog rada. To je izrazito važno zbog jačanja motivacije najmlađih.

Edukido večeri

Do 3 sata naše brige o djeci

Tematske radionice - na svakoj radionici odgovaramo na druga pitanja

Projekcija filma

Ukusan međuobrok (kokice, šareni sendviči, čaj)