Dječji rođendani u LEGO® svijetu

Edukido ponuda

Živi li s vama mali istraživač koji želi dječji rođendan uz LEGO® kocke?

Pomoći ćemo vam u organizaciji zabave za male graditelje i neustrašive mehaničare. Vaše dijete i njegovi prijatelji moći će pronaći odgovore na sva pitanja o temama koje ih zanimaju.

Odaberite temu za svoj dječji rođendan uz LEGO® kocke

Odaberite temu i datum za svoju zabavu i pozovite goste, a mi ćemo učiniti ostalo.

Grad – velika utrka

Vrijeme je za veliku utrku! Rođendan vašeg djeteta organizirat ćemo s ultrabrzim i ultramodernim automobilima koje će izradili mali konstruktori. Jeste li spremni za polazak?

Ninja – akademija ratnika

Imate li kod kuće malog studenta Ninja akademije? Zahvaljujući LEGO® kockama možete mu prirediti rođendansku zabavu iz snova. Djeca će moći pokazati kreativnost i spretnost kako bi u potpunosti ovladali teškim ninja sposobnostima.

Bitka među zvijezdama

Izgradnja zvjedanih vitezova, borbe u kopnenim, zračnim i podvodnim vozilima i velika bitka s neprijateljem (naravno, u obrani dobrih i plemenitih vrijednosti). Zvuči kao zabava iz snova za vaše dijete? Uz Edukido i LEGO® setove možete djetetu ostvariti san.

Vitezovi – bitka za kraljevstvo

Djeca zajedno brane kraljevstvo od neprijateljskog napada. Svako dijete postaje pravi, hrabri ratnik i suočava se s neprijateljem koji ima pravu knjigu čudovišta i zasigurno se neće ustručavati upotrijebiti je!

Prijatelji iz Heartlakea

Organizirajte rođendansku zabavu na kojoj djeca mogu napraviti vlastite LEGO® maske prije odlaska na zabavu u Heartlake Park. A tko će urediti park za zabavu? Vaše dijete i njegovi gosti! Zajedno će “zasaditi” drveće, postaviti klupe i urediti mjesto gdje će pojesti ukusan kolač.

Fantastičan svijet vilenjaka

Rođendanska zabava u drugoj dimenziji! Omogućite djeci putovanje u fantastični svijet vilenjaka, u kojem je samo mašta granica. A u nepoznatom svijetu svašta se može dogoditi…

Rođendan u Snježnom kraljevstvu

Avanture sestara i sretnog snjegovića uvući će sudionike u ledeni svijet zabave. Čarobno Snježno kraljevstvo, puno radosti i prepreka za svladavanje učinit će rođendan vašeg djeteta nezaboravnim.

Čarobnjaci

Začarani automobili i životinje, štapići, leteće metle – ovo je dio nevjerojatnog svijeta kojeg, za Vaše dijete, možemo pretvoriti u stvarnost. Rođendan na kojem djeca uče magiju i igraju čarobne igre.

Robotics – how does it work?

Do you live under the same roof with a small explorer? ? We will help you organize a party worthy of crazy constructors and fearless mechanics. Your child and her guests will be able to find the answers to the most pressing questions.

Edukido edukacije s LEGO kockama

Rezervirajte datum za svoju LEGO® rođendansku zabavu

2 ili 3 sata zabave

LEGO® tematske radionice pod nadzorom LEGO mentora

tematski ukrasi, grickalice za djecu u LEGO® bojama i poklon za slavljenika i sve uzvanike

organizacija u Edukido centru ili u vašem domu!